Artikelen

Aanbevolen software voor het streamen/coderen van audio voor uw radiostation Het volgende is een lijst met DJ Automation/Encoder-software die Everest Cast aanbeveelt. Die... De crossfade instellen voor AutoDJ Met de crossfade-optie in Everest Cast Pro kun je de fade-tijd tussen tracks in AutoDJ instellen... Hoe "live gaan" met DJ in Everest Cast Pro? We krijgen verschillende soorten encoders voor laptop, desktop, smartphone en andere compatibele... Hoe "live gaan" zonder DJ te maken in Everest Cast Pro? We krijgen verschillende soorten encoders voor laptop, desktop, smartphone en andere compatibele... Hoe MP3's uploaden naar Everest Cast Pro? Everest Cast Pro biedt 2 verschillende methodes (Web Based Uploader & Upload via FTP) voor... Hoe Tune In API-referenties in te stellen met Everest Cast Pro? Met Everest Cast Pro kunt u uw TuneIn Radio API-referenties invoeren, die het nummer dat... Hoe de huidige DJ-naam in metadata weergeven? Stap 1 : Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.... Hoe kan ik mijn Everest Cast Pro Stream vermelden in de Icecast Public Directory? Everest Cast Pro zorgt voor Pubic YP Listing van al je Icecast Streams. Stap 1: Log in op... Hoe kan ik trackdetails wijzigen? Stap 1 : Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.... Hoe krijg ik FTP-info? Stap 1 : Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.... Hoe krijg ik Track-statistieken? Stap 1 : Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.... Hoe krijg ik informatie over topnummers? Stap 1 : Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.... Hoe maak ik een lijst van mijn Everest Cast Pro Stream met de SHOUTcast Public Directory? Everest Cast Pro zorgt voor Pubic YP Listing van al je SHOUTcast-streams. Stap 1: Log in op... Hoe real-time luisteraars op de wereldkaart te controleren? Stap 1 : Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.... Hoe stel ik YouTube Live in met Everest Cast Pro? U moet YouTube-streaming hebben ingeschakeld in uw Everest Cast Pro Panel om deze functie te... Hoe verander ik het Everest Cast Pro Broadcaster Panel-wachtwoord? Stap 1: Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.... Hoe verander ik het FTP-wachtwoord? Stap 1: Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.... Hoe voorkom je dat dezelfde artiest opnieuw wordt afgespeeld? U kunt uw Everest Cast Pro Stream Server instellen om te voorkomen dat dezelfde artiest elke "X"... Hoe werkt de multiserverfunctie? Met Everest Cast kun je zowel SHOUTcast als Icecast draaien, een enkele instantie of beide... Ik wil een autoDJ kopen, waar doe ik dit? De autoDJ zit automatisch bij het pakket dat je koopt, als je meer opslag wilt voor je autoDJ,... Ik wil op mijn website automatisch muziek laten afspelen, hoe doe ik dit? Supreme Hosting helpt u graag! Wij gebruiken een automatische muziek speler maar we noemen deze... Wat is Streaming? Streaming is eigenlijk simpel gezegt het luisteren naar muziek of het kijken naar video’s zonder...
« Terug