Hoe maak ik een lijst van mijn Everest Cast Pro Stream met de SHOUTcast Public Directory? Print

  • 0

Everest Cast Pro zorgt voor Pubic YP Listing van al je SHOUTcast-streams.

Stap 1:

Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2:

Klik op de knop Serverdetails bewerken helemaal bovenaan uw Everest Cast-paneel. Nu wordt de pop-uppagina "Serverdetails bewerken" geopend. Invoegen: titel, muziekgenre, URL-adres (link naar de website/pagina van de server, beschrijving. Klik ten slotte op de knop "Opslaan".

Om de huidige wijzigingen toe te passen, start u uw server opnieuw op door op STOP te klikken en vervolgens opnieuw op START.

Vermelding in SHOUTcast YP-directory:

Voor de SHOUTcast YP-vermelding moet je verdere actie ondernemen. Ga naar de onderkant van je Everest cast-hoofdpagina en klik op de ADMIN-link naast je SHOUTcast-stream. (let op en kopieer het beheerderswachtwoord net onder de ADMIN-link).

Klik op de SHOUTcast DNAS-pagina op de registratielink onder Listing Status. Voer de gebruikersnaam admin in en het admin-wachtwoord dat u eerder hebt gekopieerd.

U moet inloggen op of een gratis SHOUTcast-account maken om de vereiste authhash te maken. Na aangemaakte authhash kopieert u de authhash en plakt u deze in het authhash-veld en klikt u op opslaan.

Wacht een paar minuten en je zou dan je vermelding in de SHOUTcast YP Directory moeten zien: https://directory.shoutcast.com/

Was dit antwoord nuttig?

« Terug