Hoelang duurt het totdat mijn server gereed is? Print

• 0

Hoelang duurt het totdat mijn server gereed is?

Na jouw betaling zal de server meteen aangemaakt worden (als de betaling volledig is afgerond en overgemaakt), hier zal je dan een e-mail van krijgen met alle informatie die jij nodig hebt om naar het paneel te komen. Ook op je klantenpaneel bij jouw producten kan je naar het gamepaneel komen. Alles gaat automatisch en er zal dus geen vertraging inzitten. Het kan wel zo zijn dat er een wachttijd op staat voor als je betaald met een betaalmiddel dat niet meteen overgemaakt kan worden.